Qui som

Sobre Nosaltres

A Casa de la Kombucha creiem que la nostra Kombucha Natural és un element esencial per poder viure duna forma saludable, i que tothom hauria d’incorporar-la al seu dia a dia.
Produïm la nostra Kombucha ecològica de forma artesanal i sostenible a Barcelona.
Casa de la Kombucha és l’alternativa saludable a les begudes ensucrades de tota la vida: Kombucha 100% orgànica, ecològica, sense sucres ni gas afegits i sense generar plàstic. Visca les begudes Bio!

Kombucha En La Playa 1.jpg

LA NOSTRA MISSIÓ

La nostra intenció és posar a l’abast de tot el món de manera sostenible una kombucha ecològica de qualitat excepcional.

Embotellem les nostres begudes en vidre negre per protegir-les de l'acció de la llum directa de el sol, i preservar així totes les seves propietats.

Creem sabors exclusius preparats artesanalment i elaborem begudes fermentades sanes i saboroses.

Utilitzem únicament ingredients biològics 100% naturals i procurem complir la regla de les tres R 's (reduir, reutilitzar i reciclar). De manera que no només oferim una Kombucha ecològica de la més alta qualitat, sinó que la produïm de manera sostenible.

Procedim amb total transparència i elaborem davant dels nostres clients perquè puguin veure el que consumeixen.

Elaborem cada remesa en petites quantitats per mantenir un nivell òptim de qualitat.

Produïm barrils de sabors a la carta per encàrrec.

QUI SOM

Som una petita start-up d'elaboració artesanal de Kombucha amb seu a Barcelona sorgida de l'autèntic desig de donar a conèixer la que considerem la millor beguda de el món.

QUÈ FEM

Elaborem kombucha ecològica de qualitat i aportem el nostre granet de sorra a la nostra comunitat.Tot, per oferir una alternativa saludable als sucs ensucrats, als refrescos i a les begudes alcohòliques.

EN QUÈ CREIEM

Creiem que podem influir positivament en el món que ens envolta, creant una empresa social que defensi certs valors i ofereixi productes probiòtics de gran qualitat.

LA NOSTRA HISTORIA

Mitjançant la nostra passió compartida per la kombucha i les begudes fermentades, el 2017 va començar una col·laboració entre el Seth i la Kendra per començar el projecte Probio Drinks.

Mentre construïa el seu propi obrador d’elaboració de Kombucha artesana i muntava la tenda, Kendra també va prestar el seu servei a l’organització KBI (Kombucha Brewers International) com a secretària de l’comitè europeu. Això li va donar accés a múltiples recursos i als codis de pràctica establerts en l’elaboració de la kombucha.

Després d’obrir la botiga, van sentir com els veïns parlaven del seu local com la Casa de la Kombucha. El nom es va quedar i és el centre de la comunitat de Sant Antoni per a tot el relacionat amb aquesta beguda probiòtica com és la kombucha.

Ara s’ha convertit en un local molt conegut que elabora la millor Kombucha artesana i natural de Barcelona, que ara també pots comprar online i rebre la teva Kombucha orgànica directament a casa teva. També pots trobar la nostra Kombucha de la Casa de la Kombucha en molts dels establiments trendy i que marquen tendència avui dia a Barcelona.

LA NOSTRA FILOSOFIA

A causa de el ràpid desenvolupament de la biosfera, cal un retorn als valors inicials d’aquest moviment. Bio no és una marca. En lloc de buscar l’eficiència econòmica i augmentar la producció, és millor apostar per un model sostenible, social i ecològic; com a part d’una visió més àmplia d’una coexistència pacífica i saludable entre tots i cadascun dels éssers vius.

Apostem per un model equitatiu d’economia integradora i responsable, respectant els recursos que ens ofereix el nostre planeta

Kendra 1.png

Kendra Sepulveda

Fundadora - BREW MASTER

La Kendra va començar en el món de les elaboracions artesanals  el 1995. Ara, amb tota una vida d’experiència, crea sabors exclusius i dirigeix ​​el dia a dia del negoci.

Seth 1.png

Seth Colchester

Fundador - PROJECT MANAGER

Com a emprenedor nat i entusiasta del menjar i les begudes sanes, a Seth el va fascinar des del primer moment la idea de crear una empresa especialitzada en la  kombucha.