FAQ’s

FAQ

Responem a tots els vostres dubtes i preguntes sobre la Kombucha.
Si no pots trobar la resposta correcta, contacta’ns i envia’ns el teu dubte. Estarem encantats de respondre’t i assessorar-te en l’art d’aquesta deliciosa beguda fermentada com és la nostra Kombucha de la Casa de la Kombucha.

Kombucha és una beguda fermentada visqui feta de te, sucre i un cultiu de bacteris i llevats (SCOBY) de kombucha. La fermentació primària ocorre durant un període de dues setmanes permetent que els bacteris i el llevat s’alimentin de l’sucre i el te, convertint-lo en àcids orgànics, vitamines B, antioxidants i una petita quantitat d’alcohol.

SCOBY és un acrònim de la colònia simbiòtica de bacteris i llevats (de l’anglès: Symbiotic Colony Of Bacteri and Yeast), que s’utilitza en la producció de diverses begudes i aliments.

Com ajuda al meu cos? Servim la nostra kombucha crua i sense filtrar, per tant plena de bacteris i llevats vius.

Ajuda en

  • Augment de l’energia
  • Millor digestió
  • Funció saludable de fetge
  • Alcalinitza el cos
  • Controla la fam
  • Augmentar la immunitat
  • Sensació de benestar
  • Redueix el colesterol dolent i augmenta el colesterol bo
  • Alleuja el restrenyiment

La investigació indica

  • Ajuda amb el colesterol.
  • Diabetis
  • La funció hepàtica
  • Eliminar toxines

3.42 mg / 100 ml de kombucha
11 mg / 100 ml de tassa de te
40 mg / 100 ml de tassa de cafè.

La cafeïna és necessària, ja que proporciona el nitrogen per al creixement saludable de noves cèl·lules. També energitza el llevat i els bacteris, tal com ens energizaría. La quantitat de cafeïna present varia segons els tipus de tes utilitzats i la quantitat de temps costerut. Pel que fa a l’xoc que obtens de la cafeïna, la L-teanina, present en el te, equilibra la cafeïna per crear una energia calmant en comparació amb la majoria de les begudes energètiques.