Guia de kombutxa artesana

INGREDIENTS 1 SCOBY de Casa De la Kombucha 65 g de sucre blanc ecològic per litre 5 g de tè negre/verd per litre (2 g de negre y 3 g de verd ) 2 lt d’aigua filtrada UTENSILIOS Y MATERIALES Una olla de 2-4 lt per bullir l’aigua Una gerra de vidre o porcellana de … Read more

Per què reutilitzem les ampolles?

Aquí a La Casa de la Kombucha ens agrada reutilitzar el màxim possible per a minimitzar la nostra petjada de carboni, una de les formes més fàcils de fer-ho és reutilitzant les nostres ampolles de recàrrega. A través dels següents passos, tu també pots ajudar-nos en aquest procés per a aprofitar l’estalvi del cost de … Read more

Què és la Kombucha? Història i beneficis

Avui la kombucha és la categoria de begudes probiòtiques naturals de més ràpid creixement. Però realment, què és la Kombucha? Kombucha és una de les tendències de salut i begudes probiòtiques més populars de moment. És essencialment te verd i / o negre fermentat amb sucre (de diverses fonts, incloent sucre de canya, fruita o … Read more