Casa de la Kombucha

Inici

Casa de la Kombucha

el lloc per als amants de la kombucha

Quantes vegades hem llegit en els contes, “i els seus somnis es fan realitat” … bé, aquí està el nostre somni!

Probio Drinks ha obert les portes de la “Casa de la Kombucha” al cor de barri barceloní de Sant Antoni, al centre de Barcelona.
Visitar La Casa de la Kombucha és un veritable acte d’amor. Pren-te el teu temps, seu i gaudeix de la millor Kombucha artesanal de Barcelona.

Comptem amb obrador propi des d’on elaborem la millor Kombucha orgànica de Barcelona. Tenim sabors diferents de barril que vam canviar tots els mesos segons les fruites de temporada, i una nevera plena d’ampolles de Kombucha natural per als que estan en moviment i necessiten d’aquesta beguda probiòtica en la seva vida. Assegura’t de provar-los tots!

Cada sabor és únic i encantador a la seva manera. Aquest és el veritable quit de la qüestió, la nostra Kombucha artesana respira l’ànima de Barcelona pels quatre costats; sap a Barcelona. No t’ho creus? Et convidem a que vinguis i provis la nostra Kombucha orgànica amb gingebre i má de buda.

Aquí s’està gestant un gran amor, no t’ho perdis!

Vine i descobreix com s’elabora la nostra Kombucha artesana, prova la nostra Kombucha a granel amb nous sabors cada mes. En les teves visites a la Casa de la Kombucha, és fàcil trobar-te a la nostra mestra combuchera i cofundadora, Kendra Sepúlveda, experimentat amb nous sabors que faran que estimis la Kombucha per sempre.

Grapefruit 9 1.jpg

Què és la Kombucha

Kombucha és un te fermentat que es va originar a Manxúria, Xina. El te de Kombucha té una antiga tradició, sent una beguda 100% natural que és fàcil de preparar.

La kombucha s’elabora amb la barreja d’un te – preferiblement te verd o negre- i un cultiu simbiòtic de llevats i bacteris beneficiosos conegut com SCOBY (sigles en anglès de Colònia simbiòtica de Bacteris i llevats) o fong kombucha, que té forma de coca gelatinosa, i és capaç de transformar els polifenols de el te en altres compostos orgànics que eviten que es desenvolupin altres microorganismes.

La peculiaritat d’aquesta combinació, és que cal deixar fermentar entre set i 14 dies, període després del qual es transforma en una beguda refrescant amb alguna que una altra bombolla, i una mica àcida. També es poden obtenir sabors diferents si s’afegeixen fruites naturals després del procés de fermentat.

Durant més de 2000 anys, la Kombucha ha estat apreciada pels seus efectes estimulants i curatius, i el seu ric sabor. En els últims anys, s’ha tornat molt popular a Amèrica i als països de centre i nord d’Europa, ocupant les neveres d’instagramers i addictes a la cultura wellness. Cada vegada més persones coneixen aquesta meravellosa beguda probiòtica i canvien els refrescos industrials convencionals per aquesta alternativa saludable. Pots llegir més de la seva història aquí.

DESCUBREIX ELS NOSTRES SABORS NOUS

Atreveixte amb les nostres combinacions.
Cada mes 3 NOUS SABORS!!

Per què Casa de la Kombucha?

Kombucha Producto Organico

ORGÀNIC

Raw Ingredients

RAW INGREDIENTS

Kombucha Bajo En Azucar

BAIX EN SUCRE

Kombucha Sin Gluten

SENSE GLUTEN

Location Casa Kombucha

FET A BARCELONA

No Plasticos

NO PLASTIC

Kombucha Producto Organico

ORGÀNIC

Raw Ingredients

RAW INGREDIENTS

Kombucha Bajo En Azucar

LOW IN SUGAR

Kombucha Sin Gluten

GLUTEN FREE

Location Casa Kombucha

PRODUCED IN BARCELONA

No Plasticos

NO PLASTIC

ELABORACIÓ ARTESANAL

Som completament transparents i elaborem Kombucha 100% natural i artesanal de cara a el públic, perquè els nostres clients puguin veure el que obtenen.

KOMBUCHA ORGANICA

A Casa de la Kombucha només fem servir productes naturals completament orgànics i ens enfoquem molt en les tres R Reduir, Reutilitzar, Reciclar, de manera que no només estem proporcionant el producte de la més alta qualitat possible, sinó que ho estem fent de la manera més sostenible possible.

PLÀSTIC? NO, THANK'S

A Casa de la Kombucha, l’únic plàstic que fem servir és aquest filtre

PRODUCTES NATURALS ORGÀNICS

Kombucha ecològica de qualitat per cuidar-te per dins.

En Probio Drinks ens sentim orgullosos d’utilitzar productes ecològics locals de la més alta qualitat. Kendra Sepúlveda, la nostra mestra d’elaboració i especialista en nutrició reconeguda internacionalment, prepara cada remesa de la nostra kombucha orgànica de manera artesanal a la nostra petita fàbrica de Barcelona. Casa de la Kombucha, és un espai obert als nostres clients, on esperem que visquin en primera persona el procés de producció, a més d’assaborir la nostra deliciosa beguda probiòtica acabada de preparar i servida directament dels barrils.

En Probio Drinks, creiem que la kombucha natural és un element essencial per a viure de forma saludable i que tothom hauria d’incorporar al seu dia a dia. És una beguda probiòtica d’efectes purament positius en tots els sentits: des de la relació simbiòtica que genera entre bacteris i llevats, fins a la capacitat que té per aclarir la ment, brindar més energia i millorar la digestió.

Què diuen els nostres clients

ON SOM

¿ Por què comprar Probio Drinks Kombucha?

  • Perquè elaborem la nostra kombucha seguint el mètode tradicional i artesanal amb aigua d’origen volcànic.
  • Perquè el resultat és una beguda viva, sense pasteuritzar, sense additius ni conservants i fermentada a partir d’una colònia de llevats i bacteris, i no afegim gas carbònic: la carbonatació és natural.
  • Perquè és molt baixa en sucre (entre 1,6 i 3,7 gr / 100ml) depenent del sabor. No afegim més sucre que el de la pròpia fermentació.
  • Perquè fem la nostra Kombucha utilitzant solament ingredients naturals de primera qualitat i ecològics.
  • Perquè envasem en vidre.